Készen áll a Steep a téli olimpiára

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 13.
  • Videó
Link másolása
Aranylemezre került a Steep legújabb kiegészítője, a Road to the Olympics, amelyben Dél-Koreába látogatunk, hogy ott jó néhány olimpiai megmérettetésen vegyünk részt. Befutott a gameplay trailer is!

A 2018-as, Pyongchangban megrendezésre kerülő téli olimpia apropóján egy vadiúj kiegészítő érkezik a Steephez. Az E3-on bejelentett csomag egy teljesen új sztorimódot tartalmaz, amelyben Dél-Korea havas lejtőire látogathatunk, hogy ott különféle olimpiai kihívásokon vegyünk részt.

Különféle versenyszámok állnak a rendelkezésünkre, úgymint a Giant Slalom, a Slalom, a Super-G, a Downhill, a Parallel Giant Slalom, a Halfpipe, a Snowboard Cross, a Slopestyle, a Big Air, a Ski Halfpipe, a Ski Cross és a Ski Slopestyle. Multiban más játékosokkal csapunk össze és még érmeket is hazavihetünk.

A DLC-ben egy japán térkép is helyet kap - ez is feltűnik a fenti gameplay trailerben. A csúcsok között templomok cseresznyések tűnnek fel.

Ha még nincs meg a Steep, de a Road to the Olympicsre is fáj a fogad, kétféle alternatíva áll a rendelkezésedre. Az egyik a Steep: Winter Games Edition, amely az alapjáték mellett a DLC-t is tartalmazza, a másik a Steep: Winter Games Gold Edition, amely a szezonbérlettel fejeli meg a felhozatalt.

A kiegészítő már elkészült, és december 5-én élesedik PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switch-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...