Battlefront II - fény derült a kampány hosszára

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 23.
  • Hír
Link másolása
A Star Wars: Battlefront II producere, David Robillard árulta el, hogy milyen hosszú lesz a játék egyjátékos kampánya. Valószínűleg nem sokan lepődtök majd meg rajta, de Iden Versio története nem ver köröket a Battlefieldek sztorimódjára.

A 2015-ös Star Wars: Battlefrontból fájóan hiányzott a kampány, a DICE azonban hallgatott a játékosok visszajelzéseire, és a folytatásra egy sztorimódot is összerántott. A Birodalom oldalán harcoló Iden Versio főszereplésével készülő történetből épp a múlt héten kaptunk egy kis ízelítőt, így nemcsak egy trailert, hanem némi gameplay felvételt is tudtunk mutatni nektek az egyjátékos részből.

Mostanra pedig azt is megtudtuk, hogy milyen hosszú lesz a kampány: ezt maga David Robillard, a játék producere árulta el a Press-Start magazinnak. Talán nem lepődtök meg rajta, hogy ezen a téren a Battlefield- és a Call of Duty-játékok felé húz majd a Battlefront II, Robillard elmondása szerint ugyanis a sztori 5-7 órára rúg, szélsőséges esetben pedig 8 órát sajtolhatunk ki belőle. A maradék szabadidőnket nyilván a multi hivatott felemészteni.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, azonban nem kizárt, hogy idővel Nintendo Switch-re is megjelenik.

35.
35.
user101
Emberek, forradalom ! Most induljon el mindenki hisztizni a Counter, TF, Arx, Pubg és társai alá minden létező forumra, hogy nekünk JÁR a sok órás single élmény és kapják be ! :DDD
29.
29.
#28: Ha nem mondod, észre sem vesszük
28.
28.
Ennek a hírnek a hírértéke mindössze ez a félmondat: a játék kampánya 5-7 óra lesz.

Az előtte és utána lévő dolgok teljesen felesleges körítés, rizsa, helykitöltés, felvezetés.

27.
27.
ollie92
Épp elég az az 5 órás kampány, mivel a DICE csinálta, kurva hosszúnak és vontatottnak fog hatni, csakúgy, mint a BF1, BF4, BF3 ... Hosszabb, már mondhatni kínzás lenne a játékosok számára, mert míg MULTI-ban királyok, kampányban csúnyán elhasalnak minden játékban :/
22.
22.
delphijos
Én nem röhögök, csak nem értem miért kell ilyen óvodás módon hozzáállni. Aki ezt a hobbit választja ( vagy bármi mást ) , szerintem tudja hogy a játékfejlesztés nem hobbi , és nem arról van szó, hogy a fejlesztők összeröhögnek hogy "simán beleférne 15 óra, de nesztek, itt van 7". Hanem a kiadó kiszámolja hogy még +4 óra single az x millió, fél évvel késöbb adják ki, az y millió kiesés ( addig is még csak viszi a pénzt ) és rövid számolás után kijön hogy annyival nem vennék meg többen a + 4 óra miatt, hogy visszahozza ezt a pénzt. Vagy ott van egy olyan projekt mint a Star Citizen, ami viszi a pénzt, évek óta fejlesztik, és úgy állnak hozzá hogy "nincs kompromisszum". Ez meg úgy járhat hogy vagy sosem készül el, vagy hatalmas anyagi bukás lesz. Nagy kiadók egyszerűen NEM VÁLLALALNAK MA MÁR ILYEN KOCKÁZATOT. Ez van, és bármennyire nem tetszik nekem sem mint "felhasználó", valahogy megértem. Nézzen vissza mindenki hány kiadó, és fejlesztő csapat zárt be.....
20.
20.
kopic
#6: Ennyi. Jól mondod.
19.
19.
kopic
Akkor igazam volt, korábban 6-7 órát tippeltem.
14.
14.
Spiderling
Fojesz, erről nem raktok ki news-t? Szerintem én ezt ki fogom használni, én még nem rendeltem elő a battlefront 2-őt...legalább tisztába leszek nagyjából, hogy megér-e beszerezni.. :P

https://www.youtube.com/watch?v=s9xEZnFCsdo
13.
13.
crytek
Ha lesz egy Titanfall 2 szint már megérte a singlet belerakni...
11.
11.
KopyAti
#8: Hát ha nem is elsőre, hanem egy leárazásnál, de én emiatt veszem meg! ;)
10.
10.
Ryukian
#8: Pontosan erről lehet szó: nincs és nem is készül értelmes singleplayer játék Star Wars univerzumban.
Az új Battlefront nem akar SP zászlóshajó lenni, nem is akart soha, de ezzel párhuzamban lenne igény nem multiközpontú címre.
Én személy szerint a régi Battlefront 2-be sem a kampányba öltem az időmet, hanem a Galactic Conquest-be :D
És a kampány amúgy abban sem volt hosszabb emlékeim szerint.
8.
8.
delphijos
#6: Továbbra sem értem. Ez a játék sosem akart single fps lenni. Belettek valami single kampányt, de ez nem erről szól. Én is hiányolok valami jó single SW játékot nem erről van szó, csak nem egy bevallottan ( és ezt tudja is mindenki ) multi lövöldénél kell ezt várni. Ilyen minőségben egy dupla hosszú single kampány még + 1 év lett volna. Annyival többen meg nem veszik meg csak emiatt.
6.
6.
tyber16
#5: Pedig én pont egy star wars fps-nél várnék el egy 10 órás single kampányt, epik csatákkal és normális történettel. Meg lehetne csinálni, csak egyszerűen basznak rá. Letudják a kötelezőt, hogy nesze paraszt örüljé mert ezért sírt a szátok. Meg így még jobban el lehet adni ezt a szart.
4.
4.
támadómókus
@Link21: volt rá két évük, de inkább annyi sem. A játékfejlesztés, pláne a kampány összerakása egy kreatív folyamat. Inkább legyen 5 órás, de jó, mint 15 órás, de unalmas, tele fetch questekkel.

Ráadásul egy olyan csapat fejlesztette, ami fél évvel a 2015-ös Battlefront megjelenése előtt alakult meg egyáltalán...
1.
1.
KopyAti
Legalább van, én ennek örülök. Az első emiatt maradt ki. Neeeem játszok onlány! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...