Hivatalos: készül a Sons of Anarchy mellékága

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Az FX hivatalosan is megerősítette, hogy berendelte a Sons of Anarchy évek óta ígért mellékágát, a Mayans MC-t. Ha minden szuperül megy, akkor még idén befut a sorozat.

Kicsit nyögvenyelős volt a Mayans MC születése, de a hányatott sors ellenére az FX végre rábólintott. Pedig korábban úgy nézett ki, hogy már a 2014-ben befejezett Sons of Anarchy után megkapjuk a mellékágat, a sorozat alkotója, Kurt Sutter azonban mindenhol falakba ütközött. Munkássága később más irányt vett, majd 2016-ban ismét visszakanyarodott a motorosbandák világához. Az FX már akkor rábólintott spin-off ötletére, be is rendelte a forgatókönyvet, de a leforgatott első rész nem nyerte el a csatorna tetszését, így újraforgatás és új szereplőválogatás következett. Úgy tűnik, az új változat már sikert aratott, mert hivatalosan is bejelentették, hogy érkezik a Mayans MC, ami az eredeti sorozat története után játszódik majd.

A tíz részből álló első évadot Norberto Barba rendezi, de a munkálatokat Sutter is felügyeli. A történet pedig egy épp a börtönből szabadult új Mayans-jelölt, Ez Reyes szemszögéből mutatja be a rivális banda hétköznapjait.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...