Sekiro - gyönyörű a limitált PS4 konzol

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 28.
  • Hír
Link másolása
Nyakunkon a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenése, a holland-belga áruházlánc, a Game Mania pedig egy elképesztően gyönyörű, limitált PlayStation 4 konzollal lepi meg vásárlóit.

Az egyes játékokhoz készülő dedikált, limitált példányszámú konzolkiadások mindig elképesztően jól festenek, a belga-holland Game Mania oldalán keresztül beszerezhető Sekiro: Shadows Die Twice PlayStation 4 viszont simán lesöpri az eddigieket. Maga a konzol bambusz és fahatású borítást kapott, míg a kontrollert egy gyönyörű vörös juharfalevél díszítéssel lesz igazi ékköve a nappalidnak.

Az egésszel két nagy probléma van. Egyrészt a limitált kiadású konzol csak a Benelux-államokban érhető el, ráadásul az internetes áruházlánc csavart egyet a megszerzésén, ugyanis sorsolás útján kapják meg a szerencsések a gépet, azt ugyanis nem lehet majd megvenni. A részvételhez nem kell mást tennünk, mint elő kell rendelnünk a Sekiro: Shadows Die Twice-ot, amihez kapunk egy evőpálcikát. Ha szerencsések vagyunk, akkor aranypálcika üti a markunkat, amivel beválthatjuk a konzolt is.

A Sekiro: Shadows Die Twice március 22-én érkezik PS4 mellett Xbox One-ra és PC-re.

9.
9.
Fata Morgana
Nem vagyok nagy híve az egyedi kiadású konzoloknak, mivel úgy sem bámulom a gépet mint fanbojok, de ez telitalálat, nagyon jól néz ki, ha kapható lenne kis hazánkban már itt figyelne nálam.:)
6.
6.
Marcus88
Nagyon jól néz ki,reméljük a játék is hasonlóan jó lesz!
3.
3.
DarkLord
:O Baromi igényes. Mit fog ez érni a piacon, aki netán kettőt is nyer véletlen, mert tuti, ha én nyernék egyet azt el nem adnám.
2.
2.
Duken
1.
1.
Hunszi
Naaa ezt nevezem én egyedi konzolnak...amire csak ráhúznak egy egyszerű matricát s átfestik a joyokat azok nullák e mellett. Ilyennek kellene lennie minden egyedi kiadású gépnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...