Folytatást kap a Hobbs & Shaw

  • Írta: szlav
  • 2020. március 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Eddig is sejthettük, de végre biztos forrásból is megtudhattuk: folytatást kap a Furious-széria mellékága, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Dwayne Johnson és Jason Statham újabb közös kalandjához jelenleg a rendezőt keresik.

A Halálos iramban-sorozat két vendégszereplője, Luke Hobbs és Deckard Shaw újra összeáll egy adrenalintól (és tesztoszterontól) fűtött akciómozi erejéig. Egyenesen Dwayne "The Rock" Johnson Instagramjáról érkezik a hír, a Szikla ugyanis egy Q&A-videóban egy rajongói kérdésre válaszolva megerősítette: már megkezdődtek a Hobbs & Shaw 2 munkálatai. A jelek szerint a forgatás még messzebb van, Johnson ugyanis elárulta azt is, hogy a produkciós csapat még nem találta meg a film rendezőjét, jelenleg is folyik a megfelelő kreatívok toborzása.

Habár a Hobbs & Shaw nem lett feltétlenül a legnépszerűbb Halálos iramban-mozi és a kasszákat sem robbantotta fel, a Box Office Mojo adatai szerint mégis 759 millió dollárt hozott a Universal Pictures konyhájára, ami a 200 millió dolláros költségvetés mellett több mint elfogadható eredmény.

Ami pedig a széria legújabb számozott epizódját illeti, a koronavírus nem kímélte a Halálos iramban 9-et sem. A filmet egy teljes évvel elcsúsztatták, így az csak 2021 áprilisában kerülhet moziba.

10.
10.
apszika
Már az első is felesleges volt. Mondom ezt úgy, hogy mindkét színészt szeretem. Kár, hogy ilyesmire pocsékolják az idejüket.
6.
6.
Aanash
Számomra az egyik pozitív csalódás, pedig már lemondtam a mai filmekről.
A végén a helikopteres balhé tetszetős volt.
Csak azok a fránya autóval repkedős butaságok amik abszolút nem hiányoztak.
Mindenesetre a második rész kapni fog egy esélyt.
5.
5.
Tetszett az első, várom a másodikat.Nem úgy ültem be rá, hogy komoly mondanivalóval rendelkező filmre megyek.Csak szórakoztasson.Mivel nem is igen vette magát komolyan, tényleg csak szórakoztatni akart, második részre +1.
3.
3.
RangerFox
Kellett, mint egy falat kenyér
2.
2.
delphijos
Azért egy kicsit el vannak szállva az elvárások , vagy csak a média ( ez a cikk ? ) szaroz le mindent, de egy 760 milliós bevétel nem elég ütős ? Persze, mert a “kasszarobbantás” már csak 1 milliárd felettieknek jár ? Szerintem ez a bevétel több mint jó.
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Pedig már az első rész vége is lapos volt. Nem szivatták egymást szóval a poénok 90 százaléka eltűnt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...