Franciaországba visz a Sniper Elite új része

  • Írta: gorien
  • 2021. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Karl Fairburne-t Franciaországba szólítja a kötelesség, hogy a mélyére ásson a tervnek, amit csak úgy ismernek, hogy Kraken-hadművelet. A Sniper Elite 5-ben ismét csillogtathatjuk mesterlövészi képességeinket.

A Sniper Elite-széria új taggal bővül jövőre: a Rebellion formálisan is bejelentette a Sniper Elite 5-öt. Az új részben Franciaországba visz az utunk, ahol a francia ellenállással összefogva fel kell fejtenünk a nácik Kraken-hadműveletét, ami ellehetetlenítheti a szövetségesek európai hadműveleteit.

Számos valódi helyszínt látogathatunk majd meg, ahol a széria névjegyének számító, kiszámított lövésekkel vethetünk véget a náci megszállók életének – ebben egy barátunk is segítségünkre lehet, hála a feljavított kooperatív funkcióknak. A többjátékos módban 16 játékos szállhat szembe egymással, amit akár háromfős csapatokra osztva is megtehetnek. Az Invasion játékmódban pedig náci lövészként szállhatunk be mások kampányába, hogy keresztbe tegyünk nekik.

A Sniper Elite 5 2022-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re. A megjelenés napján az Xbox Game Passbe is bekerül.

4.
4.
r3dman
Ugyanolyan mint az 1.2.3.4.
3.
3.
joshfeed
Véletlenül se lehet most se nácikkal lenni.
(A szerkesztést vagy a komment törlést még mindig nem tudtátok megoldani...)
2.
2.
joshfeed
Véletlenül se lehet most ne nácikkal lenni.
1.
1.
crytek
Szeretjük ha valami 0 day game passos..jöhet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...