SGF 2022: Érkezik a Netflix következő Castlevania-sorozata

  • Írta: szlav
  • 2022. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a Netflix-féle Castlevania eddig ismert története véget ért, nem Trevor Belmont az egyetlen vámpírvadász a gáton. Bemutatkozott a Castlevania: Nocturne

A Netflix Geeked Week keretei közt lehullott a lepel a Castlevania-animesorozat folytatásáról is. Trevor Belmont és Sypha Belnades története véget ért, így a Nocturne alcímen futó széria a vámpírvadász és a mágus gyermekét, Richter Belmontot követi majd. A rövidke teaser egyelőre nem sokat árult el a sorozatról, így annak premierdátuma sem ismert, de legalább alaposan szemügyre vehettük az új főszereplőnket.

A játékfranchise veterán rajongói örülhetnek, hiszen Richter Belmont feltűnésével nincs kizárva, hogy a Nocturne képernyőre viheti a Rondo of Blood és a Symphony of the Night eseményeit. Mindezt persze jó eséllyel erősen megcsavarja majd a széria showrunnere, Kevin Kolde és Clive Bradley forgatókönyvíró. A produkcióért egyébként a Project 51 Productions stúdiója és a Powerhouse Animation felel.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
BrockSamson
Ugy olvastam ebben mar nem vesz reszt irokent Warren Ellis, kivancsi vagyok mire jutnak nelkule.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...