Eltűnt, majd visszatért a Steamre a Ready or Not

  • Írta: gorien
  • 2022. június 18.
  • Hír
Link másolása
Akik a napokban keresték a SWAT-osok életébe betekintést nyújtó Ready or Notot a Steamen, hiába tették, az FPS ugyanis felszívódott az áruházból. Ma már visszakerült, a fejlesztők pedig magyarázatot is adtak a jelenségre.

A Void Interactive öt évvel ezelőtt jelentette be a Ready or Notot, majd tavaly összebútorozott a Team 17 csapatával, közösen pedig korai hozzáférésbe is eljuttatták a SWAT-os FPS-t az év végére. Szinte csak azért, hogy a megjelenés utáni néhány napban elváljanak az útjaik: habár hivatalos magyarázat sosem született, a szakítást azt követően jelentették be, hogy a fejlesztők belengették egy iskolai lövöldözéssel foglakozó pálya lehetőségét.

A Void Interactive napokkal ezelőtt belefutott egy újabb balhéba: váratlanul a Ready or Not is teljesen eltűnt a Steamről. Mivel magyarázat nem érkezett, a játékosbázis találgatni kezdett, és arra jutottak, hogy a június 12-én bekerült patch állhat a hátterében. Azzal ugyanis egy éjszakai klubos pálya is érkezett, méghozzá kereken hat évvel az után, hogy 2016-ban egy 49 emberéletet követelő mészárlást rendeztek az orlandai Pulse éjszakai klubban.

A stúdió ma jelentkezett a helyzet tisztázásával: elmondásuk szerint a pletyka teljesen alaptalan volt, a valóság pedig az, hogy lehetséges szerzőijog-sértésen kapták őket. Tényleg az új pálya állt a jelenség hátterében, de az ábrázolt éjszakai klub egyes elemei miatt. A csapat ezután átalakította a pályát, illetve minden korábbi közösségi médiás és videótartalmat is levett, ami az előző állapotában mutatta a klubot.

A Ready or Not pedig újra elérhetővé vált a Steamen, már újra gond nélkül bújhatunk a SWAT-osok védőfelszerelésébe.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...