Free-to-play lesz a Riot Games verekedős játéka

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
Helyzetjelentett a Riot Games a League of Legends világában játszódó verekedős játéka, a Project L kapcsán - többek között az üzleti modellről is lehullott a lepel.

A Riot Games még 2019-ben jelentette be, hogy Project L munkacímen egy oldalnézetes verekedős játékon dolgozik, amely a League of Legends világában játszódik. A fejlesztést az időközben törölt Rising Thunder mögött álló Radiant Entertainment tagjai fejlesztik - ezt a stúdiót még 2016-ban vásárolta fel a Riot.

Habár a Project L-ről nem sok szó esett az elmúlt években, a játék fejlesztése továbbra is tart, a minap pedig helyzetjelentett egy kicsit a csapat: a fenti videóból kiderül, hogy a cím free-to-play modellben üzemel majd, igaz, ahogy azt Tom Cannon direktor-producer is megjegyzi, a Riot munkássága alapján ez nem lehet túl meglepő. Cannon leszögezte ugyanakkor, hogy a monetizálásnál "tiszteletben tartják majd a játékosok idejét és pénztárcáját is".

Ezenkívül megtudtuk, hogy a játék hatodik játszható hőse a League of Legendshez 2015-ben csatlakozott Illaoi lesz, egy masszív és lomha, ugyanakkor rendkívül erős karakter, akivel könnyű lesz elkezdeni a bunyót - persze ahogy az lenni szokott, az apró finomságok kitanulása már időt vesz igénybe. A Project L korábban megerősített harcosai között Ahrit, Dariust, Ekkót, Jinxet és Katarinát találjuk.

3.
3.
Chdz
#1: A Street Fighter, vagy a DB: FighterZ is ilyen stílus, ez direkt ilyen, meg is válaszoltam neked. :)
2.
2.
Ganzer
#1: Megválaszoltad a saját kérdésedet: ez egy ilyen stílus.
1.
1.
Viktor_The_Best
Miert "akad" az animacio? Marmint ertem hogy ez egy ilyen style, de nekem nagyon nem jon be. Mintha akadozna a jatek... miert nem lehetett ugy megcsinalni, hogy folyamatos legyen az animacio mint a mortal kombatba peldaul, nem ertem???!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...