A Days Gone rendezője szerint a "woke" újságírók tehetnek a játék kudarcáról

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Days Gone rendezője, John Garvin Twitteren fakadt ki néhány kommentre, mely - ha lehet ilyet - még tovább rombolja a megítélését a szakembernek.

A Days Gone nem aratott osztatlan sikert se játékosok, sem pedig a kritikusok körében. Megjelenéskor számos technikai és teljesítményproblémái voltak a PlayStation 4-konzolokon, minőségben nem ütötte meg a Sony first-party stúdióitól megszokott minőségi szintet. Talán ennek is volt köszönhető, hogy a Sony elvetette a folytatás gondolatát is. Ugyan a játék tavaly megjelent PC-re is, ez már nem segített a játék rendezőjén, aki elhagyta a Bend Studio berkeit. 

John Garvin most egy azóta már törölt Twitter posztban igyekezett védeni a játékát elég megkérdőjelezhető kijelentéseket téve közben. Véleménye szerint 3 tényező miatt bukott meg a Day Gone melyek sorban:

1. Technikai problémái voltak a játéknak, mint például bugok, streaming és fps problémák
2. Olyan tesztelők alkottak véleményt a játékról, akik nem is játszottak eleget vele
3. A "woke" kritikusok, akik nem bírták elviselni a mogorva, kemény, fehér motoros csávót, aki a       barátnője fenekét bámulta

Függetlenül attól, hogy mi magunk mit gondolunk a játékról, abban mindenki egyetérthet, hogy az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásoknak sosincs jó vége az Interneten. Ennek ékes példája lehet az is, hogy már nem elérhető az eredeti poszt a közösségi csatornáján. Garvin egyébként egy új stúdiót alapított, és egy Ashfall névre keresztelt, NFT-alapú játékon  dolgozik.

11.
11.
hedzsooo
Teljesen szolid, jo jatek, nem is ertem mirol van itt szo. Valoszinu ez az egesz csak arrol szol, h a Sony-nal vki nem akarja h 2. resze is legyen, ez meg nem tetszi ka keszitonek. erthetoen
10.
10.
almaspite
Én PC verziót vittem végig. De tényleg csak néztem, hogy walking dead Darly, megint zombik... és ráadásul szerelmi történet, hogy a fenébe tetszik akkor még is ennyire ez a játék? Őszintén az egyik legjobb PS exclusive volt, ami miatt ha folytatnák én is elgondolkodnék a ps 5-ön.
9.
9.
markoci555
nft alapú játékon dolgozik, na gratulálok, arra is találjon majd ki ilyen hülyeségeket miért fog megbukni még mielőtt meg se jelent...
7.
7.
rDAVE
#1: John Garvin már rég lelépett, a Liithos indie cégnél van.
6.
6.
Animejetix
Nagyon helyes hogy nem folytatják! Nekem annyira tetszett hogy képes lennék miatta Ps5-öt venni! Gyakorlatilag az egyetlen exklúzív cím ami bejött Ps4-en, Ps3 ilyen téren termékenyebb volt nálam. De komolyan, kb az utóbbi 12 év legjobb nem nintendós címe.
5.
5.
Merőkanál
Ezt a játékot nem folytatni a szakma elleni bűn ! Túl korán adták ki kicsit bugos itt ott de zseniális játéknak tartom mi több az elmúlt évek legjobb PS címe nálam és ez nagy szó tőlem !!! Meg kellene érteniük a kiadóknak amíg problémák vannak a játékkal NEM ADJUK KI !!! Lásd cyberpunk A Sony igénytelensége volt ha a problémák ellenére hagyták megjelenni a cuccot …. Kellene a második rész nagyon ! Fele ilyen jó játékok kaphattak folytatást ?
4.
4.
crytek
#3: Debil sony szerint lett az azért nem is kért a 2. részből...
3.
3.
Nothing
Kudarc? Nekem ez új. Ahány helyen csak olvastam róla, mindenhol - az IGN-t leszámítva - dícsérték (wishlist-en is van már nálam jó ideje).
2.
2.
Heldengeist
1. Ennek önmagában elégnek kellene lennie egy játék bukásához.
2. Ez általános probléma. Vannak műfajok, ahol egyszeri komplett végigjátszás is kevés egy értékelhető kritikához.
3. Szerintem mára mindenki leszarja a véleményüket, sőt, ha lehúznak egy játékot, az inkább vonzza az játékosokat.
1.
1.
crytek
Bazz ezek még mindig ezen lovagolnak? Nevetséges...

Ha ennyire nem tetszik nekik ki kell válni a sonytól :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...