Limitált szériás LeBron James kiegészítőket villantott a PlayStation

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 2.
  • Hír
Link másolása
Az amerikai NBA sztár is részt vesz a Sony PlayStation Playmakers programjában, amelyben más sportolók is részt vesznek majd. Az első képek is megérkeztek a kontrollerről és az oldallapokról.

A PlayStation még február végén jelentette be a PlayStation Playmaker programját, amelynek keretein belül számos sportoló nevével fémjelzett termék, kiegészítő vagy éppen játék fog napvilágot látni. Az első, és talán legismertebb ilyen személy LeBron James, az NBA egyik sztárjátékosa.

A nevével fémjelzett DualSense kontroller és a PlayStation 5 oldalborításáról rántotta le a leplet a Sony. A DualSense érintőpadján is szerepel egy idézet a sportolótól, illetve a jobb oldali kar alján egy utalás is található arra az iskolára, amelyet James alapított a Ohio-beli szülővárosában, Akronban, és amelynek célja a gyenge tanulók felzárkóztatása. Az iskola mottója az "I Promise" (Ígérem).

Pontos árról nem lehet tudni, bár a spekulációk szerint hasonlóra lehet számítani, mint a Hogwarts Legacy kontroller esetében, azaz 80 dollárra. Az viszont biztos, hogy a kiegészítők kizárólag a PlayStation online boltjából lesznek elérhetők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...