Harry Potter TV-sorozat jöhet az HBO Maxra

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan megerősítés még nem érkezett, de nagyon úgy tűnik, hogy egy Harry Potter TV-sorozat készül az HBO Max számára, ráadásul az eredeti könyvek szerzője, J.K. Rowling is közreműködik kreatív döntéshozóként.

Minden jel szerint már úton van egy új Harry Potter-sorozat. Elsőként a Bloomberg számolt be róla, hogy minden évad J.K. Rowling egy-egy könyvére összpontosítana, azaz hét évaddal számol a Warner Bros. és az HBO Max. A Deadline már úgy tudja, hogy a munkálatok előrehaladott fázisban vannak, ráadásul a szerzőnő irányítja a kreatív döntéseket.

Mindenesetre a WB Discovery vezérigazgatója, David Zaslav lelkesen beszélt arról, hogy a jól menő frencsájzait leporolná, így a Harry Potter mellett további Gyűrűk Ura filmek készülnek. Lapértesülések szerint Zaslav már többször találkozott Rowlinggal, és támogatta az írónőt, aki továbbra is számos kritikával és vitákkal szembesül a transzneműekkel kapcsolatos megjegyzései miatt.

Jelenleg sem a szereposztásról, sem a cselekményről, sem a megjelenési dátumról nincs infó. A hét évados reboot ötlete bizonyára rengeteg rajongót fantáziáját fogja izgatni, ha beigazolódnak a sejtések.

4.
4.
nemrobotvagyok
Azt mondják az új addams familynek is van egy harrypotter beütése.
Az valamiért magasra tört a sok jó ember körében.
Azt nem fogom megnézni, nem érdekel.
Ez(t) igen.
Aki mindkettőt látta, majd mondja el, hogy átvettek-e stílusjegyeket abból ebbe és megvan a válasz a miértekre.
3.
3.
Aborg
A konyvekhez kepest a filmekbol eleg sok minden kimaradt.
2.
2.
Slik
azert h ezt is elronthassak mint ahogy a gyuruk urat es a star warst is sikerult..
1.
1.
Shao Kahn
De mi a kóbor mókus bolyhos farkának van rá szükség, ha ugyanarról szólna mint a hét film? Mind a hét Harry Potter film tökéletes alkotás volt, tökéletesen kivitelezték a Harry Potter világot és regényeket! Miért kell ezt rebootolni, miért!? Egyszerűen nem értem.
Ha már sorozatot akarnak, miért nem a Hogwarts Legacyt filmesítik meg? Az remek alapanyag lenne hozzá, mert még nem láttuk élőszereplős filmen azt a korszakot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...