Még mindig bővül a Dragon Ball Z: Kakarot

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 11.
  • Letöltés
Link másolása
Az idén három éves játék még mindig kap nagyobb kiegészítéseket, szám szerint az ötödik DLC érkezik jövő hét hétfőn a Bandai Namco ikonikus játékához.

Nem vitás, hogy a Dragon Ball-franchise a popkultúra állócsillaga, megunhatatlan és időtálló. Nem csoda, hogy belőle készült játékok is hosszú ideig népszerűek maradnak, és ezzel összhangban megfelelő támogatást kapnak. A 2020-as Dragon Ball Z: Kakarot is ezt bizonyítja, mivel hamarosan érkezik az ötödik nagy DLC, egészen pontosan augusztus 14-én.

A Ground Battle nevet viselő kiegészítés érdekes módon a földön történő harcokat helyezi előtérbe, ami bár jól eső változatosság a sok repülés után, kicsit vicces, hogy még csak most jutottak el ide a készítők, ennyi idővel és DLC-vel az alapjáték megjelenése után. Minden esetre a franchise rajongóinak érdemes ránéznie.

2.
2.
n_csacsi
#1 Annó, mikor megjelent, kb le se tettem, annyira magával ragadott. Jól összerakott játék lett, ami végigvisz az egész story-n, jó érzés benne felfedezni, gyüjtögetni, és hát természetesen a harcok meg aztán végképp zseniálisak, talán sokkal jobb, mint a Xenoversek-é. Azokat nem bírtam végigjátszani, de az amúgyis inkább a multira hajazott.
A DLC-ket nem vittem ki a PS4-es éra alatt, de miután kiadták 5-re is, így újra leporoltam a játékot és már szántam kellő időt azokra is. Viszont, annyira nem ragadtak magukkal. A Bardock-os volt talán az egyetlen, amelyik tetszett.
Ennél az újnál is azt érzem, hogy nyugodtan skipelhetem, mert valahogy nem kötött le a bemutatója. Ez csak személyes vélemény persze.
1.
1.
hedzsooo
Jogos, nagy siker lett, + uj rajongokra is szert tett a DB franchise altala.
A maga mufajaban, + stilusaban elso rangu jatek. Leertekeleskor tervezem is az osszes DLC-t megvenni hozza, aztan ujbol szorakozni benne picit. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...