GC 2023: Augusztus végén jön a Panic Games Showcase

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 15.
  • Rendezvény
Link másolása
Az indie kiadónál úgy gondolták, hogy tartanak egy rövid bemutatót a készülőben lévő játékaikról, a műsor augusztus utolsó keddjén rendezik majd meg.

A Panic Games neve nem mindenkinek cseng ismerősen, pedig igen érdekes a videójátékokhoz való hozzájárulásuk. A cég készítette el a Playdate kézikonzolt, ami igazi indie eszköz (50.000 fogyott belőle). Mac OS-re is készítettek programokat, azonban talán ismerősebb lehet az a két játék, amelyek kiadásáért is ők voltak a felelősek. Az egyik talán az egyik legrelaxálóbb sétaszimunáltor a Firewatch, a másik pedig az Untitled Goose Game.

A kiadó augusztus 29-re tervezett 20 perces bemutatóját az alábbi videón keresztül nézhetitek majd meg, a kezdés magyar idő szerint 18:00 órakor lesz. Az eddigiek alapján eddig még be nem jelentett játékokat várhatunk, illetve együttműködéseket más kiadókkal, újabb kézikonzol nem érkezik majd.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...