Skót játékok vására indult a Steamen

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 8.
  • Akció
Link másolása
Adománygyűjtő akcióval találkozhatunk most a Steam webáruházában, mely során nem csak a kórházban lévő gyerekeknek segíthetünk, de gazdagíthatjuk játékkönyvtárunkat is kiváló skót alkotásokkal.

A Glasgow Children’s Hospital Charity kampányát, a Games for the Weanst – akik nem járatosak a világhírű skótszlengben, a weans szócska a gyerekeket jelenti – segítjük azzal, ha az akcióban szereplő játékok valamelyikét megvásároljuk. A kezdeményezés és a nyomott árak szeptember 14-én véget érnek, így érdemes lehet sietni. Nem tripla A-s játékokról van szó, de úgy hiszem nem is baj, az igazán különleges alkotások úgyis legtöbbször az indie fejlesztők kezei közül kerülnek ki.

Nézzük is meg mikre lehet érdemes lecsapni.

  • A Reigns-sorozat több része is 50-70 százalékos leértékelésben részesült, ha szeretitek, hogy döntéseiteknek igazi súlya van, egy próbát mindenképp megér.
  • A No Code játéka, a Stories Untold árát 80 százalékkal nyomták le, ennek köszönhetően kevesebb, mint 2 euróért már miénk lehet a nagyszerű epizodikus horrorjáték.
  • Ha esetleg egy egyedi kinézetű kalandjátékra vágynátok, a The Procession to Calvary biztos tetszeni fog alig több, mint 4 euroért, hiszen a játékban reneszánszkori festmények elevenednek meg.

 

Sokkal több játékot találhattok az akció Steam oldalán. Ne feledjük, ez nem csak egy újabb alkalom, mikor pénztárcánk örülhet, hogy nem több tízezrekért veszünk játékot, ez egy adománygyűjtés is egyben, mellyel a kórházakba került gyerekeknek biztosítjuk, hogy ők se maradjanak szórakozás nélkül ott töltött idejük alatt.

1.
1.
markoci555
eléggé el lett dugva, kisebb téglalapot kapott egy olyan szekcióban amit általában pillantás nélkül szoktam áttekerni
focus entertainment van a főoldalon, letekerve, ahol szokott lenni másodlagos akció, ott steam deck van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...