Mason Greenwood is felbukkan majd az EA Sports FC 24-ben

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a játékost több bűncselekménnyel is vádolták a 2022-es évben, a FIFA 22 és FIFA 23 videójátékokból eltávolították a fejlesztők. Most azonban úgy néz ki, hogy az EA Sports FC 24-ben újból felbukkan.

Mason Greenwood története egészen a 2022-es év januárjáig nyúlik vissza, amikor is nemi erőszak kísérletével, kényszerítő magatartás tanúsításával, valamint tényleges testi sértés okozásával letartóztatták a hatóságok. Ezeket a vádakat a Crown Prosecution Service ugyan később ejtette, de a FIFA 22 és a FIFA 23 játékokból örökre törlődött a játékos neve. Az Electronic Arts azonban úgy döntött, hogy az EA Sports FC 24-ben újból megjelenik majd Mason Greenwood arca. 

"Az EA Sports FC 24 hitelesen tükrözi a csapatok és klubok aktív névsorát a futball valós világában." - mondta az EA Sports szóvivője egy interjújában. "Mivel most a Getafe CF aktív játékoskeretének tagja, Mason Greenwood az FC 24-ben is szerepel." Az EA Sports FC 2023. szeptember 29-én jelenik meg, de a korai hozzáférés szeptember 22-től már elérhető lesz az Ultimate Edition révén.

3.
3.
vanpear
#2: Hát ha törvényileg kötelezni nem is lehetne ilyesmire egy kiadós fogyasztóvédelmi irányzat ráférne az egész játékiparra. Bughalmazokat adnak ki, úgy hogy csúsznak a határidők. Bezzeg, ha a Premium kiadást veszed meg, akkor játszhatsz 5 nappal előtte. Kifizetem a klímát a beszerelést és utána mondaná a szerelő, hogy nem használhatom még, mert nem a Premium szerelést választottam. Várjak még 5 napot. Bezzeg mikor csúszik, akkor nem csökkentik az árat.
1.
1.
vanpear
Nem hiszem, hogy ez a játék minőségével kapcsolatosan bármit is nyomna latba. Szerény véleményem, hogy a név váltást nem irreális ár emeléssel kellett volna kezdeni. Mondjuk eredeti áron is egy átverés lett volna, de így meg főleg.
Azok akik EA play előfizetéssel tudnak vele játszani szerintem hamar megunják, mert alapvető funkciók hiányoznak belőle. Ha nincs marketing szöveg, akkor észre nem vehető a változás évről évre. De ez is csak a hiszékenységünkön múlik. Új módosított motor... sokkal élethűbb mozgás. Hagyjuk már! A foci nem így néz ki. Izgalmasnak nem igazán mondható játék. Lejtmenetben van, ahogy az egész EA. BF, NFS, FIFA, Sims ... stb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...