Novemberben kerül adásba az American Arcadia

  • Írta: osan
  • 2023. október 7.
  • Videó
Link másolása
Megjelenési dátum mellett játékmenet-videóval is jelentkezik a legújabb amerikai reality szököttje, Trevor Hill. Az American Arcadia nem titkolt inspirációs forrása a Truman Show, így bátran kijelenthetjük, hogy egy igazán szürrealisztikus menekülés vár ránk. Már a demó is elérhető!

A Truman Show-t nem kell bemutatni, az American Arcadiát viszont igen. Trevor Hill menekülését fogjuk végig követni, ahogy megpróbálja levetni magáról a reality-show által ráaggatott rabigát. A kalandot 2,5D-ben élvezhetjük majd, legalábbis a platformer részét, de nagyon úgy néz ki, hogy kapunk FPS jellegű szekvenciákat is, melyekben Angela Solenot fogjuk irányításunk alá vonni, hogy belsős emberként segítsük Trevor szökését.

Iszonyatos hangulatot fest a retro-futurisztikus világ és csak tetőzi a dolgot, hogy olyan nagy játékokból kerültek ki a szinkronszínészek, mint a Firewatch, Marvel’s Spider-Man 1 és 2, illetve a Cyberpunk.

Az American Arcadia november 15-én kerül adásba PC-n, ahol mellesleg már elérhető a demó is. Az SGF-en az a hír járta, hogy konzolokon is elérhető lesz majd a műsor, így a közeljövőben számíthatunk arra is.

1.
1.
sumblinker
A csávó tiszta Dr. Bumby a Madness Returns-ből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...