2024-ben jön az INDIKA

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A képek és az előzetes alapján egy rendkívül hangulatos játéknak ígérkezik a címszereplő apáca kalandja a jó és rossz közötti morális szürke zónában, a 19. századi Oroszországban.

Az orosz Odd World és a kiadó 11 bit studios közös munkája már jó ideje tartott, amikor is kitört az ukrán háború. A fejlesztők addig is vékony jégen táncoltak a témaválasztásaik miatt, viszont a különleges katonai művelet után kifejezetten veszélyes volt másként gondolkodóként az országban maradni, így a teljes csapat átköltözött Kazahsztánba. Az 11 bit ebben teljes körű támogatást biztosított a számukra, nem csak szakmai, de magánéleti oldalról is.

Ha megnézzük, hogy miről is szól az Indika, igen hamar egyértelművé válik, hogy az Orosz Ortodox Egyházzal szembeni ellenszenv miatt miért is kerültek volna börtönbe a készítők. A címszereplő Indika története a 19. századi orosz vidéken fogja megtapasztalni a jó és a rossz közötti szürkezónát, a végleges gondolkodás hibáit és az emberi természet legmélyebb bugyrait. A játék valamikor 2024 elején jelenik majd meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, a bevétel egy részét pedig a háború miatt szenvedő ukrán gyerekek megsegítésére szánják a készítők.

2.
2.
DragonBleacPiece
sétaszimulátor kinyomhatatlan videókkal valszeg
1.
1.
Krumplistarkedli
Vegre valami igazan egyedinek igerkezo jatek :D varom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...