Rengeteg érdekességet megtudtunk az Assassin's Creed: Red főhőseiről

  • Írta: szlav
  • 2023. november 7.
  • Pletyka
Link másolása
A szivárogtatók szerint két főhőssel operál majd a feudális Japánban játszódó Assassin's Creed: Red. Ha igazak a hírek, akkor a legendás afrikai szamuráj, Yasuke is játszható karakter lesz.

Az Insider Gaming exkluzív beszámolóját egyelőre érdemes a helyén kezelni, hiszen csupán korai híresztelésről van szó, Tom Henderson leakjei azonban rendszerint megbízhatónak bizonyulnak, ráadásul a frissen felreppent infók egybecsengenek a múlthavi szivárgásokkal, melyek során fény derült az Assassin's Creed: Codename Red (egyik) főhősére, Naoéra.

Henderson beszámolója megerősíti, hogy a két főhőssel operáló játék női tagja, Naoé, egy véres bosszútörténet útját követi majd, hogy megtorolja édesapja halálát. A jelenlegi állás szerint Naoé Fujibayashi lesz a karakter teljes neve, aki nem mellesleg a történet szerint az egyik legendás Iga nindzsa, Fujibayashi Nagato lánya - máris kezd körvonalazódni a történet.

Talán ennél is érdekesebb azonban, hogy a Red egy második játszható főhőst is a sakktáblára helyez: Yasukét. Az afrikai származású szamuráj története jól ismert legenda, az Assassin's Creed azonban némileg átírja azt, hogy jobban illeszkedjen a videojáték történetéhez. A játékban Yasuke egy hajón szállított rabszolga lesz, a szóban forgó hajót azonban támadás éri, melynek során szinte mindenki életét veszti, beleértve a férfi szerelmét is. Yasuke megmentői Japánba hozzák őt, ahol a férfi a legendás daimjó, Oda Nobunaga szolgálatába áll.

Henderson információi szerint a két hős, Naoé és Yasuke egymással szembenálló ellenfelekként kezdik a játék cselekményét, később azonban szövetségre lépnek, mégpedig Japán egyesítése érdekében. Meg kell hagyni, izgalmas alapfelvetés, az pedig még izgalmasabbá teszi a dolgot, hogy Fujibayashi Nagato és Oda Nobunaga mellett olyan további valós történelmi személyek is feltűnnek majd, mint Akechi Mitsuhide, Hattori Hanzo, Toyotomi Hideyoshi, Kōdai-in, Oichi, Ashikaga Yoshiaki és Akechi Kagemitsu.

2.
2.
AbsurdShark
Miért, a japán származású férfi szamurájokkal mi a baj?
1.
1.
DragonBleacPiece
meglátjuk.. mindenesetre a Yasuke c. netflixes animét megnézem majd előtte
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...