Kiszivárgott az Assassin’s Creed: Codename Red főszereplője

  • Írta: osan
  • 2023. október 23.
  • Pletyka
Link másolása
A szivárgások mestere lett mára a Ubisoft, így nem meglepő, hogy a közelgő Assassin’s Creed-játék, ami egyelőre csak Codename Red névre hallgat, főszereplője napvilágot látott egy LinkedIn profil jóvoltából.

Pierre Boudreau, a „díjnyertes írója az Assassin’s Creed-játékoknak LinkedIn profilfrissítésének hála megcsodálhatjuk, hogy valószínűleg kit fogunk irányítani a 2024-ben érkező, egyelőre csak Codename Red alcímet viselő részben. Ugyan Pierre hamar lecserélte a borítóképét, hiszen már a Valhallából ismerhető karaktert látjuk, de szerencsére az internet népének figyelmét semmi kerüli el, így egy subredditen még mindig megcsodálhatjuk a képet, sőt ha tovább kutakodunk megtaláljuk azt a posztot is, amiben a főszereplő neve is említésre kerül.

Míg a képet egy író szivárogtatta ki feltehetőleg véletlenül, addig a főhős nevét – Naoé vagy Naoi – j0nathan nevű felhasználó tette közzé, aki az Assassin’s Creed Origins óta szolgáltat idő előtt hiteles információkat az adott AC-játékokról. j0nathan szerint hasonló történetet kapunk Bayekéhez, hiszen most az alapfelvetés most is egy személyes bosszútörténet lesz.

Egyébként még júliusban röppent fel a pletyka, miszerint 2024-ben várható a Codename Red, ebből bátran következtethetünk arra, hogy nemsokára hivatalos információk is elkezdenek szállingózni a játékról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...