Végre hosszabban is bemutatkozott az Instinction

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 15.
  • Videó
Link másolása
A Dino Crisis által ihletett, de belső nézetet használó akció-kalandjáték megjelenése ugyan még messze van, ám Hashbane csapata most egy hétperces gameplay bemutatót villantott az Instinctionről.

A sztori szerint főszereplő hölgyünk, Isabel "Izzy" Sierra Ruiz egy nap arra ébred, hogy a mexikói Yucatán-félsziget sűrű dzsungelében találja magát. Valami nem stimmel, hiszen úgy tűnik, a több millió éve kihalt dinoszauruszok élnek és virulnak, és a ragadozó példányok az ő húsára fenik a fogukat.

Bár az alaphelyzet némileg egyszerű, a történetet Cameron Suey (Star Wars: The Force Unleashed), Aly Samson (God of War), és Rhianna Pratchett (Rise of the Tomb Raider) vetette papírra, úgyhogy van rá esély, hogy sokkal többet kihoznak a narratívából, mint azt elsőre hinnénk.

A Hashbane Interactive három hosszabb gameplay bemutatót tervez 2024-re, ennek első darabját már most megnézhetitek. A hétperces videó a játék nagyon korai szakaszát mutatja be, leginkább az alaprendszerek működésével, és a felfedezés élményével gazdagodunk, bár néhány dinóval azért már most is találkozunk.

Az Instinction PC-re és konzolokra készül és várhatóan 2025 folyamán jelenik meg. A PC-s verziót már elő is rendelhetjük, és bár a tavalyi év végére ígérték a korai hozzáférést, erre még várnunk kell egy darabig.

7.
7.
IloveFranci
én nem akarok beleszólni a vitátokba, csak lehetne hogy nem savazzuk egymást minden cikk és teszt alatt? Az embernek jólesne néha úgy kommenteket olvasni, hogy van egy kis megértés a másik felé.
3.
3.
Doomsayer
Ebbe beleszaladtam sajnos én is. Ahogy a 2-esben is írják, ezt jobban hasonlít egy cetliken talált történetű, falon átlátós, csőrendszerű sétaszimulátorra, ahol megnyomod az E-t a túléléshez. A Dino Crisis 1-nek volt története meg zenéje meg hangulata és kellett benne valamit csinálni, a Dino Crisis 2-höz képest meg a COD legdurvább térképe is sétaszimulátor. Ehhez képest itt már a belső nézetes cuccban 4 és fél perc videó után találsz egy kupac csontot és az összes fajnak most minden csontját: gyűjtsd össze mind! Hát nem tudom, de ha nem erőltetnék ez a Dino Crisis szöveget, akkor talán nem ez lenne valószínűleg az egész hét legellenszenvesebb és legundorítóbb játéka.
2.
2.
Kamukaze
"..úgyhogy van rá esély, hogy sokkal többet kihoznak a narratívából, mint azt elsőre hinnénk.,, Remélem, mert ennek így első ránézésre több köze van egy looter survivor sétaszimulátorhoz, mint sem a Dino Crisis-hoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...