A Palworld túl a kétmillió példányon

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 20.
  • Biznisz
Link másolása
Bár még csak korai hozzáférésben van, úgy néz ki, hogy a játékosokat ez nem érdekli és hatalmas az érdeklődés. Ennek pedig meg is van az eredménye. A rengeteg játékos pedig sorra deríti fel a különböző mechanikákat.

A fejlesztők X-en jelentették be, hogy mindössze 8 órával az early access megjelenés után a játék elérte az egymillió eladott példányt, majd nem sokkal később meglett a 2 millió is. Mindez 24 órán belül. Azt hamar lehetett látni, hogy nagy az érdeklődés, a megjelenés délutánján arról számoltunk be, hogy szenvednek a Steam szerverek.

A játék X oldalán ekkor még türelmet kértek a fejlesztők, azt ígérték, hogy dolgoznak a megoldáson, a problémát a túl sok egyidejű játékos jelentette. Jelenleg is a cikk írásának pillanatában több, mint félmillió játékos van a szervereken, csak a Counter-Strike 2 van előtte. Az eladások tekintetében is az élre tört.

Az interneten leginkább „Pokémon fegyverekkel” címkével látták el a játékot. Azt már előre lehetett tudni, hogy a játéknak lesznek sötétebb oldalai, a kis lényeket elküldhetjük bányászni, erőforrásokat gyűjteni, de ínségesebb időkben elfogyaszthatjuk őket, vagy éppen eladhatjuk a rabszolgapiacon.

Szinte rögtön a megjelenés után azonban arra is rájöttek a játékosok, hogy az embereket is el lehet kapni. A fejlesztők azt ígérték, hogy komplex túlélős játékot kívánnak alkotni, egyelőre úgy tűnik, hogy a mechanikák valóban kifejezetten széles kört ölelnek fel.

1.
1.
delphijos
Nem tudom hogy lehetne olyan játékot csinálni ami ennél pofátlanabb lenyúlás. Gyakorlatilag SEMMI saját ötlet nincs benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...