Taktikát váltott a floridai Joker

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Itt van Lawrence Sullivan legújabb kérése a Rockstar és a Take-Two felé. Úgy tűnik a fenyegetőzés nem vált be, mert ezúttal már közös munkát ajánlott a stúdiónak a tetovált arcú férfi.

Nem mondott le teljes mértékben a millióiról, de most elsősorban arról szólt a kérése, hogy szeretné szinkronizálni a GTA 6 trailerben megjelenő karaktert. Lawrence Sullivan tavaly év végén kezdett el pénzt követelni a közösségi médiában a GTA fejlesztőitől.

Ahogy arról korábban beszámoltunk legutóbb már azzal fenyegetőzött, hogy összeáll a hackerrel, aki korábban már sikeresen feltörte a Take-Two szervereit. Erre egyelőre nem került sor.

Ezúttal sokkal barátságosabb hangvételű videót közölt a férfi, amiben arra kéri a Rockstart, hogy adják meg neki a lehetőséget az előzetesben látható karakter szinkronizálására. Persze továbbra is szeretné a “pár millióját”, illetve szeretne jogdíjakat is, és ha kell perel is, de nem akar.

Határidőt is megjelölt: egy hónapja van a stúdiónak arra, hogy felvegye vele a kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy Sullivan egyre komolyabban gondolja, hogy valamilyen módon pénzt csikarjon ki a fejlesztőktől.

A barátságosabb hangvétel mellett már a felelősöket is jobban belőtte. Már nem csak a GTA-t emlegeti, mint felelőst, hanem többször elhangzik a Take-Two neve is. Valószínű, hogy utána nézett az elmúlt időszakban a dolognak és kezdi sejteni, hogy kit kell zaklatni. Azonban kérései egyelőre süket fülekre találnak, a stúdió nem reagált egyszer sem.

2.
2.
Seraph
Ebben a hülyében mi a hírérték állandóan?
1.
1.
Nothing
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...