Új trailert kapott a Phantom Blade Zero

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 3.
  • Videó
Link másolása
A kínai újév alkalmából kedveskednek a rajongóknak a fejlesztők, a videóhoz a játék során készült 2D-s modelleket és assetteket használták fel, ráadásul még érdekesre is sikerült.

Bár a január végén megtartott State of Playen nem esett róla szó, de az idei évre várjuk az S-GAME akció-RPG-jét, a Phantom Blade Zerót is, igaz, pontos megjelenési dátumot még nem kapott a kínai játék. Viszont most érkezett egy új trailer, ami nem csak arról szól, hogy életjelet adjanak magukról a fejlesztők.

A Rain and Blood alcímet viselő kvázi rövidfilm két karakter párbaját mutatja be anime stílusban, viszont a hongkongi filmgyártás olyan alkotását is megidézi, mint a Jet Li féle Hős. Az apropó, amiért kiadták a trailert, a kínai holdújév, az előzetessel szeretnének a fejlesztők kedveskedni a rajongóknak. A videóban látottak pedig egyben a fejlesztés korai szakaszára való megemlékezés is, mivel a 2D-s modellek és assetek, amelyeket meganimáltak, mind-mind az ötlettábláról származnak.

Megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, várhatóan az idén jelenik majd meg a játék, egyelőre PlayStation 5-re. A videó leírása alapján viszont még egy demó is érkezik majd valamikor, viszont ennek sem kapott dátumot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...