Itt a Helldivers 2 új frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Hír
Link másolása
A rengeteg javításon felül végre bekerült egy olyan funkció, amelyre a játékosok már a kapacitásbeli problémák kezdete óta vágynak: az inaktív játékosokat kiteszi a játék a főmenübe.

Az Arrowhead sikercíme kapcsán a legtöbbeknek két dolog jut az eszébe: egyrészt óriási móka, másrészt csak akkor az, ha az ember ténylegesen be tud lépni a játékba. A fejlesztők igyekeztek javítani a kapacitásbeli problémákon, még a maximális játékoslétszámot is lekorlátozták a tartósabb megoldásokig, és úgy fest, hogy ennek egy elemét köszönhetjük a legújabb patch-ben.

Sem a fejlesztők, sem pedig a kiadó PlayStation nem számított ekkora érdeklődésre, így nem csak a szerverek méretével lőttek a valós igény alá, de úgy fest, hogy kihagyták a Helldivers 2-ből azt a funkciók, amelynek hála az inaktív játékosok egy idő után kikerülnének a játékból, és a főmenüben találnák magukat. A szerverproblémákat többen is ezzel a kiskapuval orvosolták, ami ugyan az ő részükről megoldás volt, viszont a többieknek pont ezzel okoztak problémát. Ennek viszont vége.

Ezen felül természetesen az Arrowhead csapata számos olyan hibát is javított, amelyek miatt többen is a játék összeomlásáról számoltak be. Természetesen live-service játékról lévén szó a fejlesztés sosem fog igazán leállni, viszont így már számíthatunk rá, hogy mindenkinek lesz lehetősége terjeszteni a demokráciát a galaxisban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...