Kivették a Denuvót a Ghostwire Tokyo-ból

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 18.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda és a Tango Gameworks szépen csendben eltávolította a megosztó szoftvert a Ghostwire: Tokyo PC-s verziójából, egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért.

Az IGN számolt be róla, hogy a SteamDB tanúsága szerint Ghostwire: Tokyo-ból eltávolították a Denuvót. A szoftver eredetileg a másolásvédelmet szolgálja és a kalózok ellen védi a játékokat, azonban számtalan esetben bebizonyosodott, hogy negatív hatással van a játék teljesítményére.

Ezúttal azonban arról van szó, hogy kiszedték egy játékból, több mint két évvel a megjelenés után. Patch vagy komment nem érkezett a készítőktől, így nem tudni pontosan, hogy miért döntöttek így. Az IGN kiemeli még azt is, hogy a Ghostwire: Tokyo a megjelenéskor sem tartalmazta a Denuvót, több, mint egy évvel a megjelenés után került be.

A Denuvo ellenes érzéseket jól illusztrálja, hogy gyakran a játékkészítők is csak az utolsó pillanatban jelentik be, hogy használni fogják, illetve igyekeznek hangsúlyozni, amikor megszabadulnak tőle, ahogy ez történt például a Payday 3 esetében.

2.
2.
crytek
Mivel kb már csak sarki kocsmában nem adták ingyen egy sör mellé ,nem csoda hogy kiszedték belőle..
1.
1.
Chdz
Egyébként már másodjára, a licensz járhatott le, mindig hosszabbítani kell. Ennyi a történet.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...