Elhunyt Matthew Shell, a LucasArts veteránja

  • Írta: osan
  • 2024. április 28.
  • Gyászhír
Link másolása
Szomorú nap a mai, hiszen a LucasArts egyik veteránjának kell búcsút intenünk. Matthew Shell 20 évig volt a cégnél, ez alatt az idő alatt több, mint 60 játékon dolgozott, így számos játékos élményünknek lehetett ő az egyik kulcsszereplője, még akkor is, ha nem tudtunk róla.

Geoff Keighley jelentette be X-posztban, hogy a hét elején, szívrohamban elhunyt Matthew Shell, a LucasArts stúdió egyik veteránja, kulcsfigurája. Keighley a posztjában elmondja, hogy ha az elmúlt két évtizedben bármely Star Wars-játékkal játszottunk, akkor biztos, hogy Shell is közreműködött a játék létrejöttében. Legutóbbi projektje a 2023-as Star Wars: Jedi Survivor volt, ahol a játék marketing igazgatójaként tevékenykedett.

Többen is megemlékeztek Shellről X-en, mindenki nagyszerű emberként jellemezte, egy kedves, hűséges és dolgos emberként, akinek mindig sikerült mosolyt csalnia mások arcára. Az Electronic Arts marketingvezetője, Ray Almeda így fogalmazott: „Hiányozni fognak a viccei, a Sticky Toffee Pudding iránti szeretete, a BBQ-szakértelme, a Warriors-bajnokságok azonnali ünneplése, valamint természetesen a mély lelkesedése a San Fransisco Giants iránt. Nyugodj békében barátom, és az Erő legyen veled.

1.
1.
Extol
Néhány képet be lehetett volna illeszteni róla
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...