Még ebben a hónapban bejelenthetik a következő Call of Duty: Black Ops-t

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Black Ops-sorozat hatodik részéről a vártnál is előbb, már akár ebben a hónapban leránthatják a leplet, legalábbis erre utal több adatbányász által kikutatott információ.

Június 9-én lesz a következő Xbox Showcase és arról már korábban érkeztek hírek, hogy az eseményen érkezhet egy Call of Duty: Black Ops bejelentés. Az Insider Gaming azonban most arról ír, hogy ez már akár ebben a hónapban megtörténhet.

A lap szerint a legutóbbi Warzone frissítés után az adatbányászok kitúrtak több “s3_cerberus_reveal” nevű fájlt is. A Cerberus pedig a Black Ops következő, hatodik részének a kódneve.

A korábbi találgatások szerint a széria következő része Black Ops – Gulf War néven futhat majd, és az Öbölháború idején fog játszódni. Az Insider Gaming szerint azonban előfordulhat, hogy a játék szimplán csak Call of Duty: Black Ops 6 néven jelenik majd meg.

Szintén adatbányászok találtak utalásokat Frank Woods-ra, a Black Ops széria egyik fontos szereplőjére. Egy, a Call of Duty szériára szakosodott X-oldal szerint ez arra utalhat, hogy a Black Ops 6 előrendelői bónusz karakterként kaphatják meg a karaktert a Modern Warfare 3-ban, illetve a Warzone-ban.

1.
1.
Br1sk
A black opsok egészen a legutóbbi részig a modern warfare 2007 enginet használták. Remélem ez már nem azzal készül. Már a 2019 es modern warfare is 5 éves így jó lenne egy technikai előrelépés habár történelmileg visszanézve black ops résztől ez nem várható.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...