Game Passbe tarthat a Lords of The Fallen

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 3.
  • Pletyka
Link másolása
A tavaly megjelent játék egészen jól eladási számokat hozott, most viszont felröppent a pletyka, hamarosan az Xbox szolgáltatásába is bekerülhet. Hivatalos megerősítést leghamarabb május második felében kaphatunk.

Az októberi Lords of The Fallen, ami egyszerre meríti ki a folytatás és a remake fogalmát, és bár voltak vele gondok a megjelenéskor, az eladási számok nem hazudnak, a közelmúltban pedig megkapta az utolsó nagy frissítését is. Most pedig arról érkeztek híresztelések, hogy a játék bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.

Persze, hivatalos megerősítést nem nyert még a dolog, viszont a tény, hogy a játék az utóbbi időben akciós volt több helyen is, illetve hivatalosan is a lehető legteljesebb formájában pompázik, illetve a Microsoft azon szokása, hogy a semmiből, bejelentés nélkül tegyen be játékokat a Game Passbe, nagyon is arra enged következtetni, hogy van valami a pletykák mögött. Az is árulkodó lehet, hogy az 1.5-ös frissítés hírét az Xbox Wire-ön jelentette be a fejlesztőstúdió vezetője.

Tekintettel arra, hogy a Xbox Game Pass rotációja két hetes ciklusokkal operál, leghamarabb a május 15-e utáni katalógus frissítésnél kaphatunk hivatalos megerősítést, de természetesen opció marad, hogy meglepetés megjelenést kapunk majd.

2.
2.
Raptor X
Nagyon kellemes csalódás volt. Az alternatív megoldás sokat dobott rajta. Souls like gamekhez képest kicsit könnyű, de jó kis játék.
1.
1.
crytek
ÓÓ, bár nagy cím ,de sajnos számomra érdektelen :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...