Május végén indul a Serum korai hozzáférése

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Game Island túlélőjátéka olyan, mintha a The Forest és a BioShock szerelemgyereke lenne, ám az mindenképp jó hír, hogy még ebben a hónapban elstartolt az Early Access-változat a Steamen.

Képzeld el, hogy egy titokzatos mérgező anyag által megfertőzött világban ébredsz fel, miközben egy furcsa eszköz a karodra van erősítve. Vajon összeszeded-e a bátorságodat és csak azért is megpróbálsz túlélni, vagy egyszerűen megvárod, míg kimúlsz? Egy dolog világos csak: mindenképp szükséged van a szérumra, hogy meghosszabbítsd az életed.

Innentől a recept a szokásos: menedéket kell keresned, új technológiák után kutathatsz, összeállíthatod felszerelésedet, módosíthatod fegyvereidet, hogy megtudd magad védeni a szörnyek ellen. Arra nem árt figyelni, hogy a szérum váratlan módon megváltoztathatja a testedet.

Gyűjtögetés, vadászat és farmolás - ezek egy modern túlélőjáték ismérvei, melyek mind jellemzőek a Game Island játékára. A fejlesztők szerint május 23-án indul a Serum korai hozzáférése a Steamen, és nagyjából 12 hónapig ott is marad. A játékot az év elején mi is kipróbáltuk, és bizony meggyőzött minket.

1.
1.
Perseus84
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...