Megjelenési dátumot kapott a Ghostboy

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A hazai, négyfős csapat által fejlesztett játék kicsivel több mint egy hónap múlva jelenik majd meg, ennek apropóján pedig nemcsak egy új trailert kapott, de a demót is kibővítették. A zárt bétára még jelentkezhettek.

A gyász feldolgozásáról szóló magyar fejlesztésű játékról már tudunk egy ideje, és bár csak egy négyfős csapatról van szó, úgy látszik, hogy jól haladnak a munkálatok, mivel nemcsak a meglévő demót bővítették ki és készítettek egy új trailert is a játékhoz, most már a megjelenési dátum is ismert: június 28.

Egy négyről háromtagúra zsugorodó család drámáját élhetjük át a halott kisfiú szellemének szemszögéből, és a mi feladatunk lesz szeretteink negatív gondolatainak elűzése egy tower defense játékmódban. Ezen kívül is lesz dolgunk, sőt döntéseink nemcsak pozitív, de negatív irányba is befolyásolhatják a karakterek lelki világát.

Bár a játék készítői között két pszichológus is szerepel, a Ghostboy első sorban játék, és csak másodsorban szánják oktatóanyagnak, ráadásul az eddigi visszajelzések alapján a játék ezen aspektusa sem szájbarágós. A Ghostboy zárt bétatesztjére még jelentkezhetünk a fejlesztők Discordján keresztül, illetve a demó továbbra is elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...