Ghostboy PC

Magyar fejlesztésű TD-játék, melyben a gyászfeldolgozásról tanulhatunk.
1719337701

Ghostboy teszt

Igen, nehéz. Senki se várja el tőled, hogy könnyű legyen. Csak a türelmetlenek háborodnak fel rajtad, aki jobban szenved, mint valaha. De amikor van erőd, vedd észre, hogy nem vagy egyedül: mindig akadnak, akik segítenek.
1719208800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy blockbusterek nem érkeznek a héten, így is indie címek garmadájára, illetve néhány izgalmas remake-re és remasterre számíthatunk. A horrorfilmek rajongóinak a moziba is érdemes lesz ellátogatniuk.
1718884854

A tervezettnél három nappal korábban érkezik a Ghostboy

A magyar fejlesztésű indie játék érzékeny témát boncolgat: szellemként a gyász feldolgozásában segíthetjük hátramaradt szeretteinket. Tower defense pályák sokaságán győzhetjük le a negatív gondolatokat - és már nem is olyan sokára!
1715947200

Megjelenési dátumot kapott a Ghostboy

A hazai, négyfős csapat által fejlesztett játék kicsivel több mint egy hónap múlva jelenik majd meg, ennek apropóján pedig nemcsak egy új trailert kapott, de a demót is kibővítették. A zárt bétára még jelentkezhettek.
1705842000

Megjelent a magyar fejlesztésű Ghostboy demója

A gyász feldolgozásáról szóló játék hamarosan béta verzióba kerül, viszont előtte a csapat kiadta a játék demóját. A bétába kerülés időpontja egyelőre még nem ismert, ahogy a végleges megjelenésé sem.
1698080400

Ghostboy, avagy hogyan dolgozzuk fel a gyászt?

Kishazánk szülöttjei egy igazán érdekes és egyedi játékon dolgoznak, melyben egy négytagú család történetét ismerhetjük meg. A legkisebb fiú balesetet szenvedett és a halálával járó gyászt lesz a feladatunk feldolgozni. Döntéseinknek súlyos következményei lehetnek.