Friss traileren a Black Myth: Wukong

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 20.
  • Videó
Link másolása
A nyár végén érkező soulslike eddig igazán ígéretesnek tűnik, és a mostani új előzetes is segít fokozni a játék körüli hangulatot. A videó főleg a bossokra fókuszál, akikből lesz néhány.

Négy évvel az első videók után végre elmondhatjuk, hogy a Black Myth: Wukong megjelenése karnyújtásnyira van. A klasszikus kínai regény, a Nyugati utazás soulslike-os feldolgozása eddig rendkívül pozitív fogadtatásnak örvend, legalábbis a látottak alapján. Arról egyelőre nincs hír, hogy kapnánk-e egy demót a megjelenés előtt, cserébe kaptunk egy újabb előzetest.

Az ebből a másfél percből is kitűnik, hogy csakúgy, mint a regény béli párjának, az itteni Wukongnak is rengeteg démoni szörnyűséggel kell majd megbirkóznia. A harcok piszkosul látványosnak ígérkeznek, és eddig úgy fest, hogy rendkívül fontos szerepet kapnak majd a reflexeink is. A játék Steam-adatlapja szerint a környezeti történetmesélés kap majd nagyobb hangsúlyt, illetve varázsbotunk mellett a mágiákra is érdemes lesz támaszkodni.

A játékra még egy kicsit várnunk kell, viszont csak pár hónapot. A Black Myth: Wukong 2024. augusztus 20-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
hedzsooo
A legjobban vart cim a KCD 2 mellett, mind a ketto GOTY 2024 eselyes elegge! :)
1.
1.
Kamukaze
Szerintem a cím alatti rész vége el lett írva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...