SGF 2024: Szeptemberben érkezik az új Astro Bot-játék

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a platformer létezése már jóval a State of Play előtt kiszivárgott, a Team Asobi csak most jelentette be az első teljes értékű játékot, ami már teljes mértékben levetkőzi elődjei techdemó mivoltát. Több mint 50 izgalmas világ vár ránk

A csak simán Astro Bot címen futó alkotás lesz az első teljes értékű platformer a sorozatban. A játék több mint 80 izgalmas világot tartalmaz 6 galaxison keresztül, a játékmenet erőssége pedig a változatosság. Naná, hogy kihasználja a DualSense képességeit, hiszen korábbi rész pont a kontroller tudását demózta.

Hősünk 15 képessége számos játékstílusnak teret enged, a Bulldog Boosterrel például akkora pofonokat oszthatunk ki, amitől messzire repül az ellenfél, amikből több mint 70-féle szerepel az Astro Botban. Számos boss-szal is összeakasztjuk a bajuszt, köztük Lady Venomarával, a halálos kobrakirálynővel.

Természetesen más PlayStation-játékokhoz kapcsolódó easter eggekel is tömve lesz a szeptember 6-án, kizárólag PlayStation 5-re érkező Astor Bot.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

6.
6.
daenath
Mar alig varom, a Playroom is egy igazi kikapcsolodas volt!
5.
5.
Yanez
Ez nem semmi játék lesz!
4.
4.
MikeHock
Ez valami szenzációs. Már a Playroom is az volt.

Nálam lefedi azt, amiről egy VIDEOJÁTÉKNAK szólnia kell.

Instant vétel lesz.
1.
1.
Trottenbauer
Ez valami fenomenális.Az ilyen játékokat hiányolom már jó ideje Playstation-ról,és remélem ez nem csak egy fecske lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...