Destiny 2 - szerverproblémákba ütközött a The Final Shape rajtja

  • Írta: osan
  • 2024. június 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A héten jelent meg a Destiny 2 egyik, ha nem a legnagyobb kiegészítője, a The Final Shape, mellyel a készítők egy olyan történetet zárnak le, ami még a Destiny első részében vette kezdetét. A játékosokban azonban nem felhőtlen az öröm, hiszen többen is szerverproblémákba ütköztek, így nem tudják élvezni az alkotást.

Hosszú várakozás – a csúszások miatt – előzte meg a Destiny 2 végső konklúziójaként szolgáló The Final Shape kiegészítő e heti megjelenését. Nemcsak a játékosok, de a Bungie is készült a megjelenésre, így például ingyenesen elérhető volt 3 DLC is a játékhoz a The Final Shape érkezéséig. Most viszont, hogy megjelent a kiegészítő egyáltalán nem felhőtlen az öröm, hiszen csúnya szerverproblémákkal kell szembenézniük a játékosoknak, melyekkel ugyan már szorgosan foglalkozik a csapat, de egyelőre még nem történt megoldás az ügyben.

Olyan hibaüzenetek fogadnak több játékost is, mint CURRANT, CABBAGE vagy WEASEL. Ezek mindegyike szerverproblémára utal, és ezt a Bungie Help hivatalos X-profilja egy bejegyzésben szóvá is tette, miszerint már dolgoznak az ügyön és az elkövetkezendő 2 órában további tájékoztatást nyújtanak majd.

Azóta egyébként a CURRANT-hibakódot sikerült kijavítaniuk, de a CABBAGE és a WEASEL egyelőre maradtak, reméljük nem sokáig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...