Kingdom Come: Deliverance II - így készült a csapat a bejelentésre

  • Írta: osan
  • 2024. június 5.
  • Videó
Link másolása
Videón mutatják meg, hogy mi vezetett a játék bejelentéséhez, milyen munka áll mögötte, hogyan fogalmazódott meg az ötletmag és hogyan sikerült véghez vinni. Érdekes 5 percet láthatunk, érdemes megnézni!

Áprilisban jelentették be a nagysikerű Kingdom Come: Deliverance folytatását, mely az ígéretek szerint minden tekintetben nagyobb és okosabb lesz, mint elődje. A középkori szerepjátékon több mint 200 ember dolgozik és hatalmas készülődés előzte meg magát a bejelentést is már, mi sem mutatja ezt jobban, hogy a csapat olyannyira fel volt készülve, hogy egyszerre két videót is kaptunk a lepel hullásnál.

Most arról tudhatunk meg többet, milyen munka áll a bejelentés mögött, hogyan dolgozott a rendező, Filip Neřold és a narrátorok, Tobi Stolz-Zwilling, illetve Vítek Mičke:

A Kingdom Come: Deliverance II 2024 folyamán érkezik valamikor PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

4.
4.
crytek
#3: Aki eddig nem tolta a magyarítás nem léte miatt nem fog belehalni szerint újabb 1-2 év várakozásba amíg beleteszik ha valóban beleteszik
3.
3.
Cole
#2: Jó lesz az 6-nak is.
Pedig jó lenne, elég sok technikai bakira fel lett hívva a figyelem benne, javításra kerültek, javaslatokat tettek a fiúk a nagy elbaszásokra.
Szóval vehetnék a fáradtságot igazán, lehet kevésbé lenne bugos a következő rész. + nem lenne ezzel baj, csak ne ígérnék meg 3 hetente, hogy 1-3 nap és kész is az átnézés(mert tényleg nem több, 2 ember kell hozzá)
Tudom, hogy sokan várják és sokat dolgoztak rajta, biztos örülnének neki.
2.
2.
crytek
#1: Mivel az új részt promozzák és készülnek a startra nézd el nekik hogy a 87 éves első részt most kicsit leszarják :)
1.
1.
Cole
Pl bele rakhatták volna a magyarítást amin már fél éve ülnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...