SGF 2024: Névváltáson eshetett át a Dragon Age: Dreadwolf

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Közel hat év telt el, mióta a BioWare bejelentette a Dragon Age 4-et, és azóta sem láttunk semmit belőle. A szivárgások szerint a közelgő Xbox Games Showcase-en mindez változni fog, de ne lepődjünk meg, ha időközben dobják a Dreadwolf alcímet.

A Dragon Age következő része már régóta fejlesztés alatt van, és noha még mindig nem kaptunk róla konkrét látnivalókat, a szóbeszédek szerint még idén a boltokba kerülhet. Az EA korábban nyárra ígérte a bemutatót, ami úgy tűnik, valós, hiszen a mindig jól értesült Jeff Grubb is úgy tudja, hogy a június 10-én megrendezésre kerülő Xbox Games Showcase-en ránthatják le a leplet a szerepjátékról.

Az iparági bennfentes szerint közel sem biztos, hogy Dragon Age: Dreadwolf címmel jelenik meg a negyedik rész. A Dreadwolfként 2022 óta hivatkoznak a játékra, ám a jelek szerint mindez már múlt idő.

Egy másik újságíró, Jason Schreier is arról posztolt a ResetErán, hogy Grubb értesülései pontosak, a következő Dragon Age-et új néven mutatják be a Microsoft show-ján vasárnap. Pár napon belül minden hivatalossá válik.

Az idei Xbox Games Showcase a szóbeszédek szerint kétórás lesz és nagyjából 30 játékot mutatnak be a rajta, köztük olyanokat is, amelyekről korábban még nem hallottunk - ez az infó szintén Grubbtól származik, de mi is simán ezt tippeltük volna.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...