SGF 2024: Sztorielőzetest kapott a Dune: Awakening

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
Habár a Dűne világában játszódó cím egy nyílt világú túlélő MMO lesz, egészen érdekes kerettörténet ad majd hátteret a játékosok kalandjainak. Ebből kaptunk most némi ízelítőt.

Mi történt volna akkor, ha Paul Atreides sosem született volna meg? Hogyan alakult volna az Atreides ház sorsa és hová vezetett volna a konfliktus Arrakison? Nos, ezek javarészt rajtunk állnak majd, hiszen a Dune: Awakeningben igen nagy szabadságot kapnak majd a homokdűnék közt túlélő játékosok. A Funcom MMO túlélőjátéka némi történettel is rendelkezik majd, de a legnagyobb veszélyt mindig az idegen játékosok okozta káosz jelenti.

Sajnos továbbra sem kapott fix megjelenési dátumot a PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is készülő játék, ám mindenképp jó hír, hogy a zártkörű tesztelés már jó ideje aktívan folyik, így játékmeneti videókat sem nehéz találnunk az anyagról. Most azonban nézzük meg a ropogósan friss sztorielőzetest!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
hedzsooo
Kk. az 1. MMO ami komolyabban megfog, evtizedek utan talan az egyetlen lesz amit vegre nem csak par napig fogok jatszani. Ez eddig nagyon baba, amit eddig mutattak mar belole nekunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...