Hamarosan PlayStation 5-re is megérkezhet a Palworld

  • Írta: szlav
  • 2024. június 24.
  • Pletyka
Link másolása
A hatalmasat robbanó slágerjáték egyelőre csak PC-n és Xbox Series X/S-en játszható, de úgy tűnik, hogy készül már a PlayStationre szabott kiadás is. Legalábbis határozottan erre utalnak a fejlesztők.

Csak egy jópofa ostobaságnak tűnt a kamupokémonok kezébe gépfegyvert adó Palworld, a gimmick-szerű fedél alatt azonban egy remekül összerakott, szórakoztató játék rejlik. A fejlesztésekre alapuló túlélőjátékok receptjét gyűjthető lényekkel megspékelő cím egyszerre forradalmasította a zsáner bevett harcrendszerét és építési-, fejlesztési-, automatizálási mechanikáit, a kooperatív játéknak és a dungeonöknek köszönhetően pedig komplett baráti társaságok számára is szórakoztatóvá tette mindezt.

Sajnos a fentieket a legnagyobb konzolos tábor, a PS-tulajok csak a part széléről nézhették, hiszen a Palworld korai verziója csak PC-n és Xbox-konzolokon vált elérhetővé. Ez azonban hamarosan megváltozhat, legalábbis ha hiszünk a játék közösségi menedzserének, aki egy X-posztban írta le lényegében azt, hogy a fekete, fehér és zöld szívecskék mellett jól állna pár kék szívecske is. Igen, ez így leírva kissé zavarosnak hangzik, de a posztra ránézve nem nehéz kitalálni, hogy a színes szívek a PC-t, a Steam Decket és az Xboxot jelölik, melyekhez hamarosan csatlakozhat a PlayStation kékszínű szíve is.

Jó esély van rá, hogy ebből a teaserből most csütörtökön válhat hivatalos bejelentés, ekkor élesedik ugyanis a Palworld nagy Sakurajima frissítése. A jókora update végre dedikált szervereket hoz Xboxra, de ennél is fontosabb, hogy egy komplett új szigettel és a vele járó minden újdonsággal toldja meg a Palworld világát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...