Warhammer 40.000: Darktide - fedezd fel a Gépisten titkait!

  • Írta: szlav
  • 2024. június 26.
  • Letöltés
Link másolása
Ideje újra elővenni a Darktide-ot, hiszen befutott a brutális kooperatív lövölde legújabb nagy, ingyenes frissítése, a Secrets of the Machine God. Két előzetessel hangolódhatunk a fagyos kalandokra.

Az elmúlt évek legkiválóbb Left 4 Dead-klónja, a Warhammer 40.000: Darktide szakadatlan ütemben kapja az újabb tartalmi frissítéseit. Tegnap, azaz június 25-én élesedett a Secrets of the Machine God névre hallgató legújabb update, amely egy titokzatos felfedező hívására Tertium legelhagyatottabb zugaiba vezényli a szedett-vedett öngyilkos osztag mára már veteránnak számító tagjait.

A Clandestum Gloriana új küldetésében az Adeptus Mechanicus jégbefagyott citadellája vár majd bennünket, megszámlalhatatlan mennyiségű ellenféllel és az Omnissiah rég elfeledett titkaival. A kényszersorozott hőseink szerencsére nem indulnak új játékszerek nélkül a harcba: négy új fegyver és 3 új weapon mark (fegyvervariáns) érkezik a frissítéssel, melyek pusztítását alapocsan szemügyre vehetitek az alábbi gameplay ízelítőben:

A Warhammer 40.000: Darktide és annak legújabb frissítése, a Secrets of the Machine God elérhető PC-n és Xbox Series X/S-en. A játék az Xbox Game Pass könyvtárának is a tagja.

1.
1.
Ooorky
Még mindig ezek a semmitmondó zombi hordák.
Pedig annyira adná magát a génorzó kultusz, vagy legalább valamelyik másik káoszisten...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...