Szeptember 20-ra csúszik a Frostpunk 2

  • Írta: zoenn
  • 3 napja
  • Csúszás
Link másolása
Nagyjából egy hónappal a PC-s megjelenés előtt a 11 bit Studios szólt, hogy szeptemberre tolja ki a Frostpunk 2 megjelenését. A bétaverzióval kapcsolatos visszajelzések miatt döntött úgy a csapat, hogy tovább csiszolja a végső változatot.

Már a fejlesztők is belátták, hogy a bétaverzióval kapcsolatos visszajelzések alapján számos olyan területe van a Frostpunk 2-nek, amit javíthatnának, vagy hozzáadhatnának a végső változatot - olvasható a 11 bit Studios blogbejegyzésében. A srácok lemaradása "bőséges", viszont rangsorolni tudják a dolgokat fontosság szerint, de természetesen több időre van szükségük ahhoz, hogy megfeleljenek a rajongóknak.

Az új funkciók tehát már az első napon elérhetőek lesznek, nem pedig a megjelenés követő javításban, ezért csak szeptember 20-án jelenik meg a játék.

Cserébe részletesebb és rugalmasabb erőforrás-menedzsmentet kapunk, az építkezések után is átalakíthatjuk városunk kerületeit, összetettebben kezelhetjük embereink tiltakozásait, olyan új erőforrást használhatunk fel, amely stabilizálja majd a gazdaságot. A felhasználói felület is módosul, "intuitívabb" HUD-ra számíthatunk, az építési menü öt új hubbal bővül ki, és a menüpontok is jobban olvashatóbbak lesznek.

A legizgibb újdonság viszont a Zoom Stories, amellyel elmerülhetünk polgáraink történeteiben, azaz bizonyos városrészekre ránagyíthatunk, így megfigyelhetjük túlélőink mindennapi életét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...