Itt a Steam nyári vására

Link másolása
Újra itt van a PC-sek egyik nagy nyári ünnepe, amikor nevetséges áron zsebelhetünk be kiváló játékokat. Az akciók sora két héten át tart, így nem kell annyira kapkodni.

Gaben újra itt van a pénzünkért, és hogy megszerezze, ezúttal is olyan kedvezményeket kapunk, amilyenekért megéri benézni az akció hivatalos oldalára. Természetesen nem minden játékot kapunk meg szinte ingyen, viszont így is a tavalyi év legnagyobb játékainak eddigi legkomolyabb kedvezményét kapjuk meg.

Az esemény július 11-én este 19:00 óráig tart, így bár kifejezetten sietni nem kell, nem árt figyelni, nehogy lecsússzunk az akciókról. Féláron csaphatunk lesz olyan címekre, mint a Forza Horizon 5 vagy a Cyberpunk 2077, de ennél is komolyabb kedvezményt kaptak a Ubisoft egyes sorozatai, sőt még a régebbi, LCD-s Steam Deck is akciós.

Ha már Steam Deck, érdemes megjegyezni, hogy a Valve egy új oldalt vezetett be, ahol megnézhetjük a Steam Decken legnépszerűbb játékok listáját. A névsor naponta frissül, és többek között a játszott időt is figyelembe veszi, de azt is nézik, hogy az egyes játékból mennyit birtokolnak Deck-tulajok. A lista több időintervallumot is tud mutatni, és inkább érdekesség, mint kifejezetten ajánlás a kézi PC/konzol tulajok számára, bár tagadhatatlan, hogy a listában csupa olyan cím szerepel, ami garantáltan működik az eszközön.

3.
3.
memoryman
Van pár (jópár) dolog a listámon. Főleg régebbi dolgok. Lesz amit most bezsákolok!
1.
1.
crytek
Battlefield 4, V, 1 - 93% off new historical low

https://store.steampowered.com/app/1238860/Battlefield_4/
https://store.steampowered.com/app/1238810/Battlefield_V/
https://store.steampowered.com/app/1238840/Battlefield_1/


De a C&C Ultimate Collection is csak 8€

Ubinál is sok cím 90% bár venné a fene kitalálják ezeket is lelövik azt nem lehet velük játszani..

Diszkó Elizium 3.99€
https://store.steampowered.com/app/632470/Disco_Elysium__The_Final_Cut/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...