Ezek a címek támogatják elsőnek az AMD FSR 3.1-et

Link másolása
A Nixxes csapata minden általuk készített PlayStation-játék PC-s portjához kiadott egy frissítést, így ezek a címek fogják elsőként támogatni az AMD képgenerálási technológiáján új verzióját.

A képkocka-generálási technológiák, mint a DLSS és az FSR, mára már a PC-s játékok szerves részét képzik, viszont még van hová fejlődniük, főleg az AMD megoldásának. A soron következő, 3.1-es verzió még tisztább képet és még magasabb fps-t ígér, és már az is ismert, hogy melyik játékok fogják elsőként támogatni az FSR új változatát.

A Nixxes Software ugyanis nagyobb hírverés nélkül kiadott egy patch-et az összes, általuk készített PC-s porthoz, ami az FRS 3.1 támogatását teszi lehetővé. Ennek köszönhetően a Marvel's Spider-Man Remastered, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Rachet & Clanck: Rift Apart, a Horizon Forbidden West és Ghost of Tsushima támogatja majd elsőként az AMD képgenerálási megoldását.


A fenti képeken a baloldalt már az FSR 3.1, jobboldalon pedig az Nvidia-féle DLSS 3 képminősége látható. Bár állóképen csak a rendszerfigyelő adataiból lehet az fps-t megállapítani, az jól látható, hogy az FSR 3.1 magasabb képkockaszámot produkál másodpercenként, viszont ennek az ára a gyengébb képminőség.

4.
4.
Balikaa
#3: Viccesek ezek az nvidia fanek által megeresztett szalonkepesnek szánt fikazgatasok. Az AMD sok relatíve régebbi kártyába lehelt új életet az új drivereivel, kifejezetten szép gesztus volt. Nekem 6700 xt van, mert fontos volt hogy hideg es halk legyen a config. Bármit meg tudnék venni, akár a legjobb Nvidia kártyákat is dualban vízhűtésessel, teny hogy jobbak, de annyit nem érnek amivel többe kerülnek. Mozgokepnel nem számít annyira az a képminőség, hogy 100 ezerrel többet fizessek. Akinek meg mindenáron a legjobb kell veheti az nvidiat.
3.
3.
delphijos
Esküszöm semmilyen márka / cég elvakult fan-ja nem vagyok. Ha jó valami , mindegy ki csinálta. De eddig az FSR-t jónak én csak marketing / reklám cikkekben “láttam”. Élőben valahogy nem akar az lenni. Oké hogy a DLSS-hez Nvidia HW kell, de akkor mondják ezt. Ne azt hogy jó.
2.
2.
crytek
#1: Ha nem látsz különbséget az azt jelenti te és a hozzád hasonlók használni fogják mert ugyanazt fogod látni csak sokkal több fps-el..

Akik meg látják azok ugyis nvidiát vesznek mert csak :)
1.
1.
memoryman
Valaki segítene? Én nem látok minőségbeli különbséget a két kép között. Mit kellene látnom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...