Palworld - megérkezett a Sakurajima-kiegészítő

  • Írta: zoenn
  • 2 napja
  • Hír
Link másolása
Noha az utóbbi időben megcsappant az érdeklődés a Palword iránt, a várva várt Sakurajima-bővítmény bizonyára segít majd visszahozni jó pár játékost. Az ingyenes tartalom egy új szigetet és ellenségtípust hoz magával.

A 0.3.1-es frissítéssel bekerült a Sakurajima-sziget a Palworldbe, a régóta várt bővítmény már elérhető PC-n és Xboxon. A vadiúj régióban a játékosoknak össze kell dolgoznia, hogy elfoglaljanak egy tornyot, amit a Holdraforgók frakciója véd, miközben felszabadítják a szigetet a gonosz hatalomtól. Néhány új Pal-faj is bekerült a kalapba.

Aki a PvP-csatákra vágyik, kapnak egy új arénát a Desiccated Desertben, miközben egy új erőd, az Oil Rig is megjelent, amit a Rayne Syndicate véd. Barátainkkal közösen azonban legyőzhetjük az itt lófráló ellenségeket, majd jöhet a kőolaj-kitermelés, ehhez azonban megépítendő tornyok szükségesek.

A szintsapkát már 55-ig húzták fel, több technológia is feltűnt a színen, míg a Pal-foglalás bónuszát 12-re emelték. Természetesen az új raid sem hiányozhat Sakurajimáról, melynek végén vár minket az egyik legerősebb boss, Blazamat Ryu.

Ezentúl már dupla annyi, 960 szörnyecskét birtokolhatunk, nem kell attól tartanunk, hogy kifogy a tárhelyünk. A bővítmény új meteorit-eseménysort, új érmekereskedőt, fegyvereket NPC és Pal kozmetikumokat, épületeket is elérhetővé tesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...