Új játékmóddal bővül a Dying Light 2: Stay Human

Link másolása
Emeletről emeletre kell átverekednünk magunkat egy épületen értékes tárgyakért, képességeketért, és egy izgalmasnak ígérkező bossharcért. Az új játékmód egyelőre csak bétában lesz elérhető.

Két éve jelent meg a Dying Light 2: Stay Human, és a Techland még mindig készít hozzá frissítéseket. Most egy igazán komoly érkezett a játékhoz, ráadásul több fázisban kapunk hozzá további tartalmakat. A Tower Raid nevű játékmód a Lost Armory mellékküldetés teljesítését követően válik elérhetővé, és akárcsak az alapjáték, ez is játszható egyedül vagy co-opban. A már elérhető verzióban egy 12 emeletes épület földszintjéről indulunk, és emeletről emeletre kell átverekednünk magunkat csapdákon, fejtörőkön és zombihordákon át, hogy a torony tetején megküzdjünk a bossal.

A jelenleg még csak bétában lévő torony teljesítéséért különböző jutalmakat szerezhetünk, ráadásul többször is nekivághatunk, mivel 20 módosító közül választhatunk, így igen nagy az újrajátszhatósági faktor. Viszont a játékmód július 4-én tovább bővül további 3 emelettel, 10 módosítóval és 4 új nyereménnyel, valamint egy Elite Mode-dal, ahol a nagyobb kihívást még jobb zsákmánnyal honorálja majd a játék.

Az utolsó frissítés a bétához július 11-én érkezik majd, ami további módosítókat és nyereményeket, valamint dupla reputációs pontokat hoz majd, egészen július 18-ig. Aznap ugyanis kikerül a Tower Raid a játékból, és a Techland kielemzi a bétában gyűjtött adatokat. Minden játékost, aki játszott a bétával, arra kér, hogy jelezzenek majd vissza nekik ezen a linken.

1.
1.
memoryman
Minden Dying Light 2-vel kapcsolatos hírnél eszembe jut, hogy még az első résszel sem játszottam. Ideje lenne már bepótolni! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...