Újra szárnyal a Palworld

Link másolása
Ugyan a kezdeti számokat messze nem éri el ez a mostani sem, így is drasztikus emelkedésről beszélhetünk, ami egyértelműen az új frissítés élesedésével függ össze.

A Pocketpair sikerjátéka, a Palworld, rég nem látott magasságokba jutott, legalábbis a játékosszám alapján. Az utóbbi hetekben, hónapokban a SteamDB adatai alapján csak pár tízezer ember játszott vele napi szinten (ami még így is sok játék álma lenne), viszont a két napja élesedett Sakurajima frissítésnek hála nemcsak tartalomból lett több a játékban, de játékosból is.

Persze, a mindenkori rekordhoz képest a jelenlegi 135.480 fős 24 órás csúcs is elenyészőnek tűnhet, viszont ez testvérek között is egy hat számjegyű játékosszámot jelent, csak Steamen, másrészt még mindig egy korai hozzáférésű játékról van szó, amibe most is számos új tartalom és funkció érkezett.

Az utóbbi napokban újra felröppent a pletyka, miszerint a Pocketpair PlayStation 5-re is kiadná a játékát, bár hivatalos megerősítést nem nyert egyelőre a dolog. Ha van is ilyen terv a fejlesztők részéről, kérdés még, hogy az early access játékoktól tartózkodó Sony vajon kivételt tenne-e a Palworlddel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...