George R. R. Martin utalt egy esetleges Elden Ring filmadaptációra

Link másolása
A FromSoftware játékának világát felépítő író szerint sem ő, sem pedig a fejlesztők nem tudnák megvalósítani a dolgot, viszont a megfelelő harmadik féllel egy nagyon is ígéretes dolog lenne.

Az eszméletlen kritikai és eladási sikereket elért Elden Ring kapcsán rengeteg ötlet, pletyka és vágyálom kering, ezek közül talán az élőszereplős adaptáció az, amire a legtöbben kíváncsiak. Most pedig nem akárki szólalt meg ezzel kapcsolatban: az a George R. R. Martin, aki a játék világának felépítését is elvégezte, és aki Nebula-díjat is kapott munkájáért. Bár véleménye szerint ő "csak" az alapokat fektette le, és Miyazaki és csapata végezte a munka oroszlánrészét, tagadhatatlanok az író érdemei a játék sikerének kapcsán.

Martin legutóbbi blogposztjában utalt is azokra a híresztelésekre, miszerint már megindultak volna a munkálatok egy Elden Ring adaptáció kapcsán, viszont válasza elsőre lelombozó lehet. Nem tud, vagy legalábbis nem mondhat semmi konkrétat ezzel kapcsolatban, sőt véleménye szerint nemcsak a FromSoftware, hanem ő sem lenne alkalmas az adaptáció elkészítésére, akár filmről, akár sorozatról lenne szó. Véleménye szerint egy tehetséges harmadik fél lenne a megfelelő partner egy ilyen vállalkozásra, és elismerte, hogy igenis érdekelné egy ilyen projekt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...