Minden idők legjobb DLC-je az Elden Ring: Shadow of the Erdtree a Metacritic szerint

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Ráadásul a 2024-es játékok mezőnyében az eddigi legnagyobb átlagpontszámot kapott kiadásának címét is az Elden Ring bővítménye birtokolja. Semmi különös, csak egy újabb nap a FromSoftware-nél.

Befutottak az Elden Ring: Shadow of the Erdtree első kritikái, amelyek egyöntetűen lenyűgözőek. Olyannyira, hogy ha a 2024-es megjelenéseket nézzük, akkor minden más játékot megelőzött a DLC az átlagpontszámokat tekintve.

Sőt, a kiegészítők között minden idők legnagyobb pontszámával büszkélkedhet a FromSoftware alkotása. Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree jelenleg 95 ponton áll a Metacriticen, míg az Opencritic összesítése 94 pont. Ezzel olyan újdonságokat előz meg, mint a Final Fantasy VII Rebirth, az Animal Well és a Hades II. Ha pedig a történelem legjobb játékait nézzük a Metacritic gyűjtésében, akkor a megtisztelő 36. helyet birtokolja a DLC a Baldur's Gate II és a Grand Theft Auto: San Andreas között. El lehet képzelni, milyen minőségi cucc landolt az online piactereken.

Nem tudok nyilatkozni, hogy szlav vajon hány pontot adott volna az Elden Ring: Shadow of the Erdtree-re a tesztjében, de sanda gyanúm szerint bőven 9 pont felett, de ezt majd a kommentek között ő megerősíti - ezzel tovább erősítve a bitang jó összesítéseket.

Ahogy a kolléga fogalmaz, "Nincs hová ragozni, a Shadow of the Erdtree nem okoz csalódást. Az őrületes népszerűségnek örvendő alapjáték után szörnyen magasra került a léc, de az expanzió gyönyörű eleganciával megugorva azt, a FromSoftware védjegyszerű gondosságával koronázza meg a stúdió eddigi legsikeresebb alkotását."

1.
1.
szlav
DLC-t nem szokásunk pontozni, de a hírre reagálva: igen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...