The Crew – modderek dolgoznak a játék visszahozatalán

  • Írta: osan
  • 3 napja
  • Érdekesség
Link másolása
Tavaly decemberben jelentette be a francia cég, hogy leállítják a népszerű autósjáték szervereit, ezzel játszhatatlanná téve azt. Ez azóta meg is történt, de modderek egy csoportja azon munkálkodik, hogy felélesszék a játékot és saját szervert biztosítsanak neki, hogy a játékosok újra élvezni tudják azt.

Miután tavaly decemberben törölték a digitális boltok polcairól és a szerverét is leállították a The Crew-sorozat első részének, modderek egy csoportja elkezdett azon munkálkodni, hogy videójáték-megőrzés címszó alatt feltámasszák hamvaiból az alkotást, hiszen annak rengeteg rajongója van és szerintük felettébb felelőtlen döntés volt a Ubisoft részéről, hogy kivégezték a projektet.

Az Eurogamer értesülései szerint a modder csoport jelenleg 5 tagból áll és fő céljuk, hogy megalkossák a szerverszoftvert, ami a The Crew online részéhez szükséges. A csoportosulás egyik tagja, Whammy4 nyilatkozatában megemlítette, hogy egyre többször fordul elő az iparban, hogy a fejlesztők ehhez hasonló döntéseket hoznak és szerinte, ha ez így folytatódik, akkor egy évtizeden belül rengeteg olyan halott játék lesz, melyet régebben imádtak az emberek, azonban már nem tudnak újra játszani.

4.
4.
Zisten
#3: LOL! Hát igen. Ez itt nem Amerika. :D
Itt az 1756-os törvényre nem lehet hivatkozni. :D
3.
3.
Ooorky
Amerikaiak próbálkoztak, hogy az európai fogyasztóvédelmi szerveknél feljelentést tettek miatta, valamiért azt hitték ezek csinálnak is valamit, de el lettek hajtva, hogy nem az ő hatáskörük.
2.
2.
Zisten
A GTSPORT azon ritka játékok egyike, amihez a szerverek lelövésekor kiadtak egy Patch-et, hogy tudj vele játszani anélkül is.
Mások meg lesz*rják.

Ubisoft játékok java megy a levesbe.
Nem lehet majd őket elővenni évek múlva mert szerver nélkül nem mennek.
1.
1.
crytek
Hajrá, remélem sikerrel járnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...