Cataclismo - nemsokára játszható az impozáns tower defense-játék

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Korai verzió
Link másolása
Milyen lenne az, ha LEGO-kockákból építhetnénk meg a Helm-szurdokot, hogy aztán megvédjük azt az özönlő seregektől? Ha szimpatikus az ötlet, akkor a Cataclismo neked lett kitalálva.

A Moonlighter és a The Mageseeker fejlesztőcsapata, a Digital Sun egy nagyon impozáns új projekttel rukkolt elő. A Cataclismo alapvetően egy tower defense RTS, azzal a csavarral, hogy tégláról téglára mi építhetjük fel azokat az erődítményeket, amelyeket aztán íjászainkkal és lovagjainkkal meg is kell védenünk a hordaként özönlő ellenséges szörnyetegektől.

A legújabb kedvcsináló remekül demonstrálja az amúgy egészen pofásan festő játék lényegét, ezzel együtt pedig le is rántja a premierdátumot a korai verzióról. Igen, a teljes hivatalos megjelenésre még várnunk kell, akik azonban annyira érdekesnek találják a játékot, hogy már early access-stádiumban is bizalmat szavaznak neki, azok július 22-én máris megépíthetik az első várfalaikat.

1.
1.
Őrnagy
Én bírom a tower defense játékokat. Kár, hoy ez amolyan fantasy világ. Valami idegen-robot tàmadókat szívesebben aprítanék .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...